Fietsenmaker Hilversum
Start
De winkel
Contact
Locatie
Voorwaarden Hak en Toonen
Disclaimer 2013

Disclaimer  Hak en Toonen 2023

  

  

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en of niet up to date is. Hak en toonen en eigenaar is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie  ( tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Hak en Toonen of van de respectievelijke eigenaar. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en of verspreiden in welke vorm dan ook.


Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.


Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Hak en toonen worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Hak en toonen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Hak en Toonen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Pieter Toonen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.


Wij bewaren geen info van bezoekers van onze website.wat volgens de wet sins 25 mei 2018 verplicht is.Copyright ® F.A. Hak en Toonen rijwielhandel 2023 *